Programbibliotek

Här hittar du program som producenten från respektive förening valt ut för att läggas in i biblioteket. Sök efter program i sökrutan eller välj förening eller program till höger.

Framåt natten

Talare:


Eva berättar om Jesus mamma Maria och hennes liv. Välkommen att lyssna!

Framåt Natten med Klimat och skapelsegruppen

Det finns och har funnits många kloka människor på vår jord. Bengt pratar om citat, kloka ord och ordspråk och varvar med musik som ligger honom varmt om hjärtat. Välkommen att lyssna!

Magnus berättar om heliga Theresa från 1500-talet, reformation, och bjuder på klassisk musik.

Ulf bjuder på ett musiktätt program som handlar om himlen och allhelgonahelgen. Välkommen att lyssna!

Leif berättar om allhelgonahelgen och vad vi i Svenska Kyrkan erbjuder under dessa dagar. Efter detta blir det både filosofiska tankar och träsnideri. Välkommen att lyssna!

Mats bjuder på ett höstprogram där han berättar om Hugo Alfven och vi får lyssna på lite av hans musikkompositioner. Välkommen att lyssna!

Vår alldeles egna kyrkoherde, Ann Aldén, berättar om sin livsresa hit till Jönköpings församling. Hon varvar med musik från våra talangfulla musiker. Välkommen att lyssna!

Solveig berättar om hur det är att bli "gammal i en ny tid". Hon refererar sitt program till böcker om hur det är att bli gammal och bryter av med musik av bland annat Abba och Ted Gärdestad.

Paret Ydreborg bjuder på ett Framåt Natten med fokus på vår fina planet. Vi kan nå klimatmålen om vi alla hjälps åt! Ett viktigt och tänkvärt program att lyssna på, som även innehåller en hel del bra musik.

Höstdikter, sägner och berättelser. Laila bjuder på ett härligt höstprogram som både får oss att gråta en skvätt och fnittra.

Inger bjuder in oss i en atmosfär av klassiska musikstycken och berättar om Pastoral musik. Välkommen att lyssna!

Vår nya producent Mattias Nystrand reflekterar kring kampen mellan vinter och vår i april månad.

Vi välkomnar Rebecca Jansdotter-Hultqvist som ny producent i Framåt Natten!

Välkommen att lyssna till Framåt Natten med producent Ulf Hegestrand.

Framåt Natten med Klimat- och skapelsegruppen.